9.9.2018 – OD KLOPCE DO KLOPCE

ODHOD: ob 7.00 uri iz glavne avtobusne postaje v Mariboru
POVRATEK: do 18.00 ure
PREVOZ: avtobus
STROŠEK IZLETA: 12 EUR
POTEK IZLETA: Z avtobusom se bomo odpeljali do Šentjurja in od tam do izhodišča pohoda, v Gorico pri Slivnici (360 m). Po jutranjem okrepčilu se bomo podali na zanimivo avanturo s klopce na klopco. Prva klopca nas bo pričakala na Gradišču (433 m). Od tam se bomo spustili po poti »vzpona« do odcepa poti, kjer se bomo usmerili proti drugi klopci, v Peske (428 m). Od tam se bomo podali k tretji klopci, na Sv. Heleno (528 m). V nadaljevanju se bomo spustili v vas Bukovje pri Slivnici, od tam pa se podali na četrto klopco, na Col (566 m). Tam se nam bodo odprli prelepi pogledi na sosednje hribe in na Slivniško jezero. Sledil bo spust skozi Slivnico pri Celju nazaj proti izhodišču poti, do Gorice. Spotoma bomo »skočili« še na peto klopco, na bližnji Gaj (455 m). Sledila bo le še vrnitev nazaj do avtobusa in na zasluženo okrepčilo.
ČAS HOJE: okrog 5 – 6 ur lahke hoje s postanki
OPREMA: pohodni čevlji, pohodne palice, zaščita za glavo in kožo, nahrbtnik z rezervnimi oblačili vremenu primerno in veliko dobre volje.
ROK PRIJAVE IN ODJAVE: do četrtka, 6. septembra 2018
VODNIKA: Andrej Kaučič, Igor Oprešnik
INFORMCIJE IN PRIJAVE: vsak dan med 20.00 in 21.00 uro na tel. št.:
Igor Oprešnik, 041 985 048; igoropresnik@gmail.com
Andrej Kaučič, 041 801 748

Nastavitve zasebnosti
Ime Omogočeno
Piškotki
Za pravilno delovanja in boljšo uporabniško izkušnjo uporabljamo piškotke. Potrjeno strinjanje z uporabo piškotkov.
Google Analytics
Za izboljšanje naše spletne strani sledimo anonimnim uporabniškim informacijam.
x

Na naši stran uporabljamo piškotke za pravilno delovanje strani in beleženje obiskanosti strani. S strinjanjem nam dovolite uporabo piškotkov.